"Yeni seçilen Mahalle Muhtarlarımız’dan Başkan Demircioğlu’na hayırlı olsun ziyareti."

9 Nisan 2024
Mahalle Muhtarımız, 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Ayaş Belediye Başkanlığına seçilen Başkanımız Sayın İzzet DEMİRCİOĞLU ’nu makamında ziyaret ettiler.
Belediye hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, Mahalle muhtarları, Başkanımızı tebrik ederek, yeni dönemde görevinde başarılar dilediler.
Muhtarların yapmış olduğu ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Sayın Demircioğlu kendilerine teşekkür ederek “Belediye olarak yeni dönemde Muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağlayacağız. Mahallelerimizde sorunlarımızı en iyi bilen sizlersiniz.
Sorunlarımızı birlikte çalışarak yerinde çözeceğiz. Başkan seçilmemden ötürü yapmış oldukları nazik ziyaretten ötürü hepsine teşekkür ederim” dedi.