YENİ DÖNEM BAŞLADI

Geri

YENİ DÖNEM BAŞLADI

5 Nisan 2024

Ayaş Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı.

Ayaş Belediye Başkanı olarak seçilen  İzzet DEMİRCİOĞLU mazbatasını alarak görevine başladı.

Ayaş Belediye  DEMİRCİOĞLU Ayaş Belediye binası önünde düzenlenen tören de yaptığı konuşmada”

Kıymetli Ayaşlılar,31 Mart’ta seçmenler, memleketimizin hak ettiği yerel yönetimi görebilmek adına şahsımı Başkanlık makamına, meclis üyelerimizi temsil makamına layık görmüştür. Doğduğum, büyüdüğüm bu güzel ilçe için benim nazarımda anlamı büyük olan bu sorumluluğu bana verdikleri için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Görev 5 yıldır. Bu sürenin sonunda huzurunuza çıkacağım. Taktir yine sizlerin elinde olacaktır. Bu bilinçle görevime başlıyorum.

 

Belediyecilik işi siyaset işi görünse de süremiz daha çok insana sunulan hizmetlerle anılması gereken bir nevi okuldur. Bu belediye Ayaşlıların belediyesidir ve ayrım yapmadan herkesin derdini sevincini, paylaşabilecek bir alan olacaktır. Bu sebeple parti rozetini bir kenara koyarak herkesin başkanı

 olacağıma bugün den taahhüt ediyorum. Benim kapım herkese her zaman açık olacaktır.

 

Bizim şu vakitten sonra kaybedecek zamanımız yok. İlçemizde belediyecilik işleri yönüyle yıllardır bekleyen, noksan ve aksak gördüğümüz her işi belli bir plan dahilin de çözmeye odaklanacağız.

 

Bu yüzden “Kazanan Ayaş olacak “söylemiyle yola cıktık. Öncelikle hantal belediyeciliği bu gün bir nokta koyup yeni bir sayfa açacağız. Altına imza atacağım her bir evrakta herkesin faydasını gözetleyeceğim. Şeffaf bir yönetim göreceksiniz.

 

Şahsımdan beklentilerin fazla olduğunu biliyorum. Bende liyakatli kadrolar oluşturarak var gücümle çalışıp onlara liderlik edeceğim. Ayaş Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı

İlçemizin adını başkent de yarışır biçimde yeniden hatırlatmak için, emeklimiz için, esnafımız gencimiz çiftimiz için, kadınlarımız için, her gün memleketimin faydası için çalışacağım.

 

Bu yolda fikrime güvenen, benden can-ı gönülden desteğini hiçbir vakit esirgemeyen kıymetli hemşerilerim hepinize yürekten saygı ve sevgiyle selamlıyorum. İlginiz için bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

Sağ olun, var olun!

 

 

 

Başkan İzzet DEMİRCİOĞLU Eski Belediye Başkanı Sayın Mustafa SEZER’ e hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek bir buket çiçek taktim etti ve aracına kadar uğurladıktan sonra görevine başladı.

Başkan Sayın İzzet DEMİRCİOĞLU daha sonra tebrikleri kabul etti.