Başkan İzzet DEMİRCİOĞLU Halkla Bayramlaştı

Başkan İzzet DEMİRCİOĞLU Halkla Bayramlaştı

10 Nisan 2024
Ayaş Belediye Başkanımız Sayın İzzet Demircioğlu Ayaş Cumhuriyet meydanında vatandaşlarla bayramlaştı.
Ayaş’ da her bayram gelenek haline gelen bayramlaşma, bu bayram Belediye önü cumhuriyet meydanında gerçekleşti.
Bayramları güzel kılan en önemli değerin bayramlaşma olduğunu belirten Başkanımız İzzet Demircioğlu “Ramazan ayı, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı zamanlardan biridir. Açlıkla, susuzlukla imtihan olduğumuz bu ayda, birbirimize daha çok sarılır, komşularımıza, ihtiyaç sahiplerine daha çok destek oluruz. Bu güzel duyguları bayramda da yaşamaya devam etmeliyiz. Bu vesileyle, bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlara erişmenizi dilerim. Birlikte nice bayramlara, nice mutlu günler ve güzel anılara...
Bayramınız kutlu olsun!" dedi.
Halkla Bayramlaşma Programı’na; Kaymakamız Sayın Muharrem ELİGÜL, Başkanımız Sayın İzzet DEMİRCİOĞLU, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve yönetimi Belediye Meclis Üyelerimiz, Kurum Amirlerimiz, Personellerimiz, Muhtarlarımız, Oda ve Dernek Başkanlarımız ,Esnafımız ve ilçe eşrafı katılım sağladı.
Programdan sonra , Ayaş Jandarma Komutanlığı ve Ayaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret edildi.