YENİ İŞ MAKİNELERİMİZ İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ.

YENİ İŞ MAKİNELERİMİZ İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ.

14 Eylül 2020

Belediyemiz tarafından ilçemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere araç filosuna dahil edilen iş makinelerimiz ve kamyonlarımız için İlçemiz çarşı merkezinde tören düzenlendi.
Törene Ak Parti Ankara Milletvekilleri Nevzat CEYLAN, Barış AYDIN, Hacı TURAN, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Mustafa TUNA, Ak Parti Ankara İl Başkanı  Hakan Han ÖZCAN, Ayaş Kaymakamı Fatih ÖZDEMİR,Güdül Belediye Başkanı  Havva Yıldırım , Ak Parti Ayaş İlçe Başkanı  Mustafa Pekol ile yönetimi,İller Bankası Ankara Bölge Müdür Yrd.  Kamil YILMAZ, İlçemiz Kurum Amirleri,Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe Siyasi Parti Temsilcileri, Oda ve Dernek Başkanlarımız, Muhtarlarımız ,Ayaşlı İşadamlarımız, Basın Mensupları ile ilçe eşrafı katıldı.