Teşkilat dizisinin yeni gözdesi AYAŞ oldu

Geri

Teşkilat dizisinin yeni gözdesi AYAŞ oldu

20 Nisan 2021

Ankara’da çekimleri gerçekleştirilen teşkilat dizisinin yeni gözdesi Ayaş oldu.

Ankara’da çekilen TRT1 yayınlanan reyting  kıran Teşkilat dizisi Ayaş’ın tarihi mekanların da ve konaklarda çekimine başladı.

Teşkilat dizisi oyuncu kadrosunda Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Tuncer Salman ve Atılay Uluışık gibi isimler yer alırken, dizi çekimleri senaryonun durumuna göre Ayaş’ın tarihi mekanlarda, sokaklarda, mahallelerde ve arazilerinde devam edecek .

                                                                      

Teşkilat dizisinin Konusu nedir?

 

Teşkilat Dizisi genel olarak Türkiye Milli İstihbarat teşkilat (MİT) tarafından gerçekleştirilen operasyonları konu alıyor.Türkiye adına hayati önem taşıyan operasyonlarda gösterilen başarılar ekrana yansıyor.

 

 

Başkan Demirbaş “Teşkilat” dizi setini ziyaret etti

 

Belediye Başkanımız Sayın Burhan Demirbaş Ak Parti İlçe Ayaş Başkanı Sakin Gökmen, Başkan Yardımcısı Sayın Elvan Çavdar, Ziraat Odası Başkanı Sayın Erdinç Polatateş, Belediye Meclis Üyesi Sayın Mustafa Ülkü çekimleri Ayaş 'da devam eden , "TEŞKİLAT " dizisinin setini ziyaret ettiler.

Ayaş'ın farklı noktalarında ve Tarihi konaklarında çekilen dizinin yönetmeni ve oyuncularla bir araya gelen Başkanımız Sayın Burhan Demirbaş "Doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra yöresel lezzetleriyle kendisine has farklı güzelliklere sahip Ayaş'ın sinema ve dizi gibi yapımlar için tercih edilmesinden mutlu olduklarını söyledi.