Muhtarlardan Belediye Başkanımıza 'Şükran' plaketi

Muhtarlardan Belediye Başkanımıza 'Şükran' plaketi

20 Nisan 2021

Ayaş Muhtarlar Derneği'nden Belediye Başkanı Burhan DEMİRBAŞ' a “şükran plaketi” takdim edildi.

Muhtarlarla birlikte Başkan Burhan DEMİRBAŞ' ı makamında ziyaret ederek Plaketi takdim eden Dernek Başkanı  İlyas ALTINSOY" Belediye Başkanı Ayaş'ımıza hizmetlerinden dolayı bu şükran plaketini takdim ediyoruz." dedi.

Sayın Altınsoy konuşmasına şöyle devam etti, Başkan Şehrimizin tüm mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın yararlandığı hizmetleri, ekipleri ile birlikte yerine getirdi ve getirmeye de devam ediyor. Kendisinden ve Ekibinden Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Burhan Demirbaş Muhtarlarımıza yönelik yapmış olduğu konuşmada ”Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Amacımız sizlerle devamlı istişare içinde olarak mahallelerimizin sorunlarını birlikte çözmektir.

Muhtarlar Derneği Başkanımıza Yönetim Kurulu Üyeleri ile tüm mahalle muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tüm Mahallelerimizde hizmetlerimiz artan bir tempo ile devam edecektir" şeklinde konuştu.