Kilit Parke Taşı Çalışmaları Devam Ediyor

Kilit Parke Taşı Çalışmaları Devam Ediyor

11 Ekim 2020
AYAŞ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AYAŞ Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen kilitli parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kilit Parke çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Sayın DEMİRBAŞ: “ Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemize daha modern bir hale kavuşacak. Vatandaşlarımızın refahı için yaptığımız çalışmalara planlarımız doğrultusunda devam ediyoruz. Çalışmaların ihtiyaçlar doğrultusunda devam edeceği belirten Başkan Demirbaş Ayaş ımızı mahalle / köyleriyle güzelleştirmek adına, vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşaması adına ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyoruz.