İLÇEMİZ MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI.

İLÇEMİZ MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI.

14 Ekim 2020

Ayaş Kaymakamı Ahmet BAŞBAYDAR, Belediye Başkanımız Burhan DEMİRBAŞ,Belediye Başkan Yardımcımız Yılmaz ELVEREN, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa PEKOL , Belediye Meclis Üyelerimiz , İlçemiz Muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdiler. İlçemizde yapılacak hizmetlerin daha hızlı ve verimli çözüme kavuşturulması hususunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayaş Muhtarlar Dernek Başkanı Muhterem ÖZDEMİR ve Muhtarlarımız tek tek söz alarak mahallelerinin sorunları hakkında bilgi vererek istek,talep ve önerilerini sundular. İstek ve önerilerin süratle sonuçlanması için Kaymakamlık ve Belediye Birim Amirleri tarafından notlar alındı.Başkanımız muhtarlarımızı İlçemize yapılacak öncelikli hizmetler ve projeler hakkında bilgilendirdi. Kaymakamımız ve Başkanımız birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan tüm muhtarlarımıza teşekkürlerini sundular.