Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ayaş ilçemizi ziyaret etti.

Geri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ayaş ilçemizi ziyaret etti.

20 Nisan 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanı  Murat Kurum Belediye Başkanı Burhan Demirbaş’ı makamında ziyaret ederek Ayaş’a yapılacak projeler konusunda istişare toplantısı yaptı.

 

 Bakan Kurum’un başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda Ak Parti Ankara Millet Vekilleri;  Nevzat Ceylan,  Hacı Turan, Asuman Erdoğan Ak Parti İlçe Başkanı  Sakin Gökmen ve teşkilatı Meclis üyeleri ve ilçedeki diğer yetkililerle görüştü.

 

 Bakan Kurum çarşı merkezini gezerek “ Ayaş köklü ve tarihi bir ilçe, İpek yolu üzerinde bulunan Türkiye’nin en eski ilçelerinden olan Ayaş ‘a yapılması gereken projeleri hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Tüm amacımız Ayaş’ımızı güzelleştirmek eser üretmektir” dedi.

 

Yaşanabilir Bir Ayaş İçin Çalışıyoruz

 

Belediye Başkanı Demirbaş: Sayın Bakanımız projelerimizin yapımda ve gerçekleşmesinde destek veriyor.Devletimizin gücünü Ayaş’ımızda hissettiriyor.Bakanımızdan destek almaya devam edeceğiz ve Ayaş’ımızı layık olduğu yere el birliği taşıyacağız. Yaşanabilir bir Ayaş için çalışıyoruz.Ziyaretlerinden dolayı Bakanımıza, Milletvekillerimize ve Bakanlık Bürokratlarımıza Ayaş’ımıza vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Bakan Kurum'a ziyaretlerinde, Bakan Yardımcılarımız Fatma Varank, Mehmet Emin Birpınar, Ankara Milletvekillerimiz  Nevzat Ceylan,  Hacı Turan, Asuman Erdoğan Bakan Danışmanları  Mehmet Akif Küçükdağ, Ak Parti Ankara İl Başkanlığı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı  Ömer Faruk İslam, Yerel Yönetimler Başkanı Hatice Çakmak, Ekonomi İşleri Başkanı  Çağlar Kaya, Toki Başkanı Ömer Bulut, İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük, Ankara Bölge Müdürü  Levent Yanar,Güdül Kaymakamı  Hatice cemre İncesu,Beypazarı kaymakamı  Bilal Bozdemir,Milli Emlak Genel Müdürü  Tufan Büyükuzun, Altyapı ve Kentsel dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü  Vedad Gürgen, Çevre Yönetimi Genel Müdürü  Eyyüp Karahan, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü M. Ali Kahraman, Mekansal Planlama Genel Müdürü Sayın Y. Erdal Kayapınar ve Ankara İl Müdürü Sayın Ahmet Bektaş ‘da yer aldılar.

 

Yöresel Hediye Edildi

 

Belediye Başkan Burhan Demirbaş Sayın  Bakanımız Murat Kurum’a Ayaş dut’u domatesi, kirazı, tiftiği, ve tarihi konakları simgeleyen Ayaş testisini hediye etti.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Belediye Başkanımız  Burhan Demibaş’ı ve ilçemizi ziyaretinde

Ak Parti Ayaş İlçe Başkanı Sakin Gökmen ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar yer aldı.