BÜNYAMİN AYAŞİ VE BAHRİ HACIAHMETOĞLU İLKÖĞRETİM OKULLARIMIZDAKİ EL EMEĞİ GÖZ NURLARI ÜRÜNLER ÇARŞIDA SATIŞA SUNULDU.

13 Ekim 2020
Bünyamin Ayaş-i ve Bahri Hacıahmetoğlu İlköğretim Okullarında Seramik Sanatçısı ve Heykeltıraş Aliye KARAHAN' Bahri Hacıahmetoğlu okunda açmış olduğu seramik atölyesinde öğrencilerin yapmış oldukları el emeği göz nuru ürünler Ayaş'ın cuma pazarında halka satışa sunuldu. Ayaş halkının ilgi gösterdiği satış standından Ayaş Kaymakamımız Sayın Arif KARAMAN, Belediye Başkan yardımcımız Sayın Nazmi Taştekin İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Filiz KILINÇ ve Öğretmenlerimizde de alış veriş yaptı.