Başkanımız Sn, Demirbaş Çalışmaları yerinde denetledi

Başkanımız Sn, Demirbaş Çalışmaları yerinde denetledi

9 Kasım 2021

AYAŞ Belediyesi tarafından Kirazdibi Gölet mevkii de bulunan mesire alanı sil baştan yenileniyor.

Belediye Başkanı Burhan Demirbaş çalışmalı yerinde denetleyerek bilgi aldı.

65 Bin metrekarelik mesire alanında, Çocuk oyun Parkları, kamelyalar  ,yürüyüş yolu, mangal yakmak isteyen vatandaşlarımız için barbeküler, düğün ve kına gecesi yapmak isteyenlere kır bahçesi düğün salonu, açık hava konser alanı, mescit, çeşmeler, tuvaletler, bulunuyor.

Belediye Başkanı Burhan Demirbaş “ Vatandaşımız ailesiyle birlikte buraya gelerek huzurlu bir ortamda hem piknik hem de spor yapabilecek. Şehrin stresli ortamından bir süre uzak durmak isteyen hemşehrilerimizi ve misafirlerimiz burada kafa dinleyecekler. Kına gecelerini düğünlerini yapacaklar. Hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı hizmetle buluşturuyoruz. Bizler her zaman İlçemizin her yerinde yatırımlara devam ediyoruz. Her türlü taleplerini dinleyerek yerine getirmeye çalışıyoruz. “ dedi.