AYAŞ’TA SİNSİN ‘Lİ , HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLİ CUMHURİYET ÇOŞKUSU

AYAŞ’TA SİNSİN ‘Lİ , HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLİ CUMHURİYET ÇOŞKUSU

29 Ocak 2021

29 Ekim gündüz başlayan kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

19.30 'da Ayaş Cumhuriyet Meydanında Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın Cumhuriyet Ateşi'ni yakmaları ile başlayan kutlamalar, Ayaş’ın yöresel olarak bilinen Sinsin adlı oyunla sürdü. Ankara Kulübü Ayaş Şubesi Seğmen ekibinin gösterisinden sonra, Okullar arasında “ İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA “ yarışmasında Ankara birincisi olan Rabia Naz Özkan “ İstiklal Marşımızı coşkuyla okudu.

Veli Erdem Karakülah konseri ile vatandaşlarımız gönüllerince eğlenirken Havai fişek gösterisi ile program son buldu.

Programa Ayaş Kaymakamı Arif karaman, Belediye Başkanı Burhan Demirbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Pekacar ,Ak Parti İlçe Başkanı Sakin Gökmen, ve teşkilatı Ankara Kulübü Ayaş

Mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, ve yüzlerce Ayaşlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Sinsin ve oyun havalarına eşlik ederek coşkuyla kutladılar.