AYAŞ’DA DOĞALGAZ MEŞALESİ YANDI

Geri

AYAŞ’DA DOĞALGAZ MEŞALESİ YANDI

28 Aralık 2021

Belediye Başkanı Burhan Demirbaş :Seçimlerden önce söz verdik.Sözümüzü tutuluyoruz.”dedi

 

 Ayaş’ta Doğalgaz meşalesi yandı, evlere gaz verilmeye başlandı.

 

Ayaş’ta Emine Tefika Ayaşlı Mahallesi zafer Sitesi önünde  Doğalgaz Meşale Yakma Töreni düzenlendi. Törene, Ak Parti Ankara Milletvekili , Asuman Erdoğan ve,Nevzat Ceylan, Ayaş Kaymakamımız  Arif Karaman, Belediye Başkanımız, Burhan Demirbaş, Ayaş Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof Dr.  Mutlu Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcımız  Sadık Yavuz ve Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı H. Cem Küçükgüzel, Ak Parti Ayaş İlçe Başkanı  Sakin Gökmen ve Teşkilatı, MHP Ayaş İlçe Başkanı , Şerafettin Uluışık ve Yönetimi, Oda Başkanları, Muhtarlar, Doğalgaz yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Ak parti İlçe Başkanı Sakin Gökmen, ilçemizin doğalgaza kavuşmasından dolayı çok mutlu olduklarını aktardı.

Başkan Gökmen “Ayaş’ta Ak Partili hükümetin yaptığı icraatları ve yapacakları çalışmaları anlattıktan sonra. Doğalgazın Ayaş’a gelmesinde başta liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bölge milletvekillerine, Belediye Başkanımıza bürokratlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan yaptığı konuşmada: Doğalgaz bir medeniyettir. Yapılacak hizmetler toplumun birliğini, beraberliği, kardeşlik duygularını, insanı yaşat ki devlet yaşasın sloganıyla hareket eden bir zihniyetin düşüncesidir. O yüzden de bize yakışan da bu millete en güzel şekilde hizmet etmektir. Doğal gaz Ayaş’a hayırlı olsun ” dedi.

 Belediye Başkanı Burhan Demirbaş ”Seçimlerden önce söz verdik sözümüzü tutuyoruz. Ayaş artık temiz kaliteli bir yakıt olan doğalgaz a kavuştu. Ayaş tarihiyle kültürüyle çağdaş modern bir ilçe olmak zorunda,Ayaş’ımızın güzelliği ve rahatlığı için verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Amacımız en kısa sürede tüm ilçelerimizi doğalgaz hizmetine kavuşturmaktır. İnşallah bu konuda yoğun bir çalışma temposu içinde olacağız. Allah emeklerimizi zayi etmesin, hayırlı sonuçlara varmayı nasip etsin” diye konuştu.