Ayaş ‘ta Polis Haftası kutlandı

Ayaş ‘ta Polis Haftası kutlandı

20 Nisan 2021

Türk Polis Teşkilatı'nın 176'ncı yıl  dönümü nedeniyle koronavirüs tedbirleri kapsamın' da Ayaş  Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  polis teşkilatı Ayaş Şehitliğini ziyaret etti.

Tören sonunda İlçe Emniyet Müdürü Tarık Esat kahveci  emniyet personelinin Polis Haftası'nı kutladı.

Kaymakam ve Belediye Başkanı ilçe Emniyet Müdürlüğünü  Ziyaret etti

AYAŞ Kaymakamımız Sayın Arif Karaman ve Belediye Başkanımız Sayın Burhan Demirbaş , Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ayaş İlçe Emniyet Müdürü Sayın Tarık Esat Kahveci ’yi makamda ziyaret etti.

Ayaş kaymakamı arif Karaman “ Polis teşkilatımız için özel bir gün emniyet camiamızın bu özel gününü kutluyorum. Ayaş’ımızın  ve tüm ülkemizin huzuru için gece gündüz görevi başında hizmet eden, emniyet teşkilatımıza ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

Başkanımız  Burhan Demirbaş" Başta hain terör örgütleri olmak üzere her türlü suç ve suçluyla mücadelede ortaya koyduğu başarı Türk milletinin gurur ve övünç kaynağıdır.” dedi.

Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü Yeni Camiide Şehitlerimiz için okunan mevlit ile sona erdi.