AYAŞ SİNANLI MAHALLESİNE PARK MESCİT

AYAŞ SİNANLI MAHALLESİNE PARK MESCİT

5 Eylül 2020
Sinanlı mahallesin girişine, ana yol kenarına Ayaş Belediyesi tarafından arsası tahsis edilen Sinanlı Park Mescit' in temel atma töreni yapıldı. Ayaş Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Taştekin yapmış olduğu açıklamada ” Özellikle yaz döneminde artan nüfusla vatandaşların ibadet ihtiyacına cevap vermek amacıyla yol kenarına yapılan Park mescit inşa ediliyor. Ayaş Belediyesi ve Sinanlı derneği ile işbirliği ile yapılan , adı üzerinde üzerin de olan Park Mescit yoldan gecen sürücülerinde ibadet yeri olacak . Sinanlı Mahallemize ve cemaatlerine hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” dedi. Törene Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Nazmi TAŞTEKİN, Belediye Meclis üyemiz Sayın Mehmet Yaman Dernek Başkanı sayın Adem Ünver ve Yönetimi , Muhtarlar ve din görevlileri ve mahalle sakinleri katıldı.