Ayaş Kaymakamlığı ve Ayaş Belediyesi'nden Elazığ'a yardım eli

Ayaş Kaymakamlığı ve Ayaş Belediyesi'nden Elazığ'a yardım eli

26 Ocak 2019
Ayaş Kaymakamlığı Ayaş Belediyesi İşbirliği ile Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremin ardından depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. Ayaş Kaymakamlığı Ayaş Belediyesi İşbirliği ile Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremin ardından depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. Yardım kampanyasına destek vermek isteyenlerin hayırsever vatandaşlarımızdan toplanan, Tüplü ısıtıcı başta olmak üzere Battaniye Kuru Bakliyat Çocuk Bezi Yeni Kıyafet Nakit Para yardımları yerine ulaştı. Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş yaptığı açıklamada, tüm imkanlarıyla depremden etkilenenlerin yardımına koşan vatandaşlara teşekkür etti. Depremlerin ardından devletin bütün kurum ve kuruluşlarıyla bölge için seferber olduğunu vurgulayan Demirbaş, şöyle konuştu: "Bu anlamda ilçemizde de belediye, kaymakamlık ve vatandaşlarımız adeta ayağa kalkmıştır. Ayaşlı hemşerilerimiz depreme sessiz kalmadığına şahit olduk. Depremin ardın dan vatandaşımızın desteğiyle iki kamyon çocuk bezi, battaniye ve ısıtıcı gibi temel ihtiyaç malzemesini deprem bölgesinde göndermek üzere AFAD Koordinasyon Merkezine teslim ettik." dedi.