AYAŞ BELEDİYESİ Karla Mücadele ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

AYAŞ BELEDİYESİ Karla Mücadele ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

2 Şubat 2020
Gün içinde yoğunlaşan kar yağışının ardından, hava sıcaklığının eksilere düşmesiyle birlikte Ayaş Belediyesi Karla Mücadele ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Vatandaşların olumsuz koşullardan etkilenmemesi için Belediye araçlarla tuzlama çalışmaları gerçekleştiren ekipler, bir taraftan da kar küreme çalışmaları yapıyor. Belediye Başkanımız Burhan DEMİRBAŞ” Yoğun kar yağışının ardından yollar ve kaldırımda biriken kar ile buzların temizleme çalışmalarımız başladı. Ayaş merkez ve tüm mahallelerinde herhangi gibi bir aksaklık yaşanmaması için kar küreme ve buzlama çalıştıklarımız gece gündüz vardiyalı bir şekilde devam edecektir.” dedi. Başkanımız Burhan Demirbaş vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.