Ankara Kulübü Derneğinden DEMİRBAŞ’a Ziyaret..!

Ankara Kulübü Derneğinden DEMİRBAŞ’a Ziyaret..!

11 Eylül 2020
Ankara Kulübü Derneği Başkanı Dr. Metin Özaslan, Ayaş Şube Başkanı Selami Başer ve beraberindeki heyeti, Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş’ ı makamında kabul etti. Başkan Demirbaş ‘ı makamında ziyaret eden Seymenler, kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Demirbaş “Sivil toplum örgütlerine her zaman elimizden gelen desteği veriyoruz. Ankara Kulübü Derneği Ankara'mızın değerlerini, kültürünü, tarihini yaşatan en eski kuruluşumuzdur. Seymenlik geleneğini ilçemizde yaşattığınız için mutluyuz. Seymenler, gönüllülük esasında, milli duyguları ve Ankara kültürünü yaşatma arzusunun temsilcileri olarak bizlere çok büyük mutluluk veriyor. Bu düşünceyle de Ayaş'ımızın tanıtımına da katkıda bulunuyorsunuz. İnşallah bundan sonra da birlikte güzel işlere imza atacağız." dedi. Ankara da Ayaş'ın önemini vurgulayan Dernek Başkanı Özaslan Ayaş Türkiye'nin en eski ilçelerinden birisidir. Tarihi konaklarıyla, sokaklarıyla, cami ve çeşmeleriyle bir kültür mirasıdır. Böyle kültürel değerler her ilçeye nasıp olmamıştır .Ayaş ta bir şubemiz olmasından mutluluk duyuyorum ve bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi. Seymenlik ruhunun vatanına, milletine bağlı nesillerin yetişmesinde önemli bir misyona sahip olduklarını vurgulayan Ankara Kulübü Derneği Şube Başkanı Selami Başer: Seymenlik cömertlik, mertlik ve bilgelik temelleri üzerine kuruludur. Seymenler, büyüğünü sayan, küçüğünü koruyan, vatanına ve milletine yararlı insanlar olmaya özen gösterenlerdir.Bizde Ayaş'ta bu ruhla hareket ederek gençlerimize, bacı erenlerimize bu kültürle hareket ederek,Ankara Seymen oyunlarımızı gelecek nesillere aktarmak için gönül arkadaşlarımızla görev üstlendik. Amacımız Ayaş'ımıza güzellikler katmaktır. desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederim.” diye konuştu. Ziyarete Ankara Kulübü Derneği Başkanı Dr.Metin Özaslan,Yönetim kurulu üyesi Müslüm Arslan,Gülcan Maden ve Mehmet Yaldır,Seymenler den Beran Özipek ve Ensar Balçiçek katıldılar.