ANKARA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK AYAŞ'TA

ANKARA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK AYAŞ'TA

15 Ekim 2020

Ankara'nın Mimari Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ayaş'a geldi.Belediye Başkanımız Burhan Demirbaş'a görevinde başarılar dileyen Gökçek Ayaş Mahallelerine Masalar,Sandalyeler,Çay ocağı,ve Servis takımları hediye etti. Ayaş Çarşı merkezinde halka hitap eden Melih Gökçek:"Ayaş'a bugüne kadar yapılan ve yapılacak projelerden bahsederek Meydan Projeniz hemen başlıyor, gölet mevki projeniz hazırlanıyor,yollarınız asfaltlanıyor,kilit parke çalışmalarınız devam ediyor. Ayaş'ımıza hayırlı uğurlu olsun "dedi.Başkanımız Burhan Demirbaş yapmış olduğu konuşmada" Ankara nın mimarı Ayaşımızında mimarı oluyor.Bu güne kadar yaptıkları yatırımlara ve yapacakları yatırımlar için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 'i çarşı Merkezinde Ayaş Kaymakamı Ahmet Başbaydar,Belediye Başkanımız Burhan Demirbaş ve Belediye Meclis Üyelerimiz.Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Pekol ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Gençlik ve Kadın kolları Başkanı ve yönetimi,Büyük Şehir Belediyesi Daire Başkanları,Mahalle Muhtarları ve Dernek Başkanları,Sivil Toplum Örgütünün Başkanları ve üyeleri,Bayat Köyü Seğmenleri ve Ayaş Halkı karşıladı.