AK PARTİ GENEL MERKEZİ'NDE

AK PARTİ GENEL MERKEZİ'NDE

14 Ekim 2020

Ayaş Belediye Başkan V. Burhan DEMİRBAŞ ve Ak Parti Ayaş İlçe Başkanı Mustafa PEKOL ile İlçe Teşkilatı ; AK Parti Genel Merkezinde Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen teşkilatla bayramlaşma programına katıldılar. Bayramlaşma Programına; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SARIEROĞLU , AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim YAMALI, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye SELVA ÇAM, Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, İl ve İlçe Başkanları ile partililer katıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun KARACAN partililerin bayramını kutlayarak , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın selamını teşkilat mensuplarına iletti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SARIEROĞLU, programda yaptığı konuşmada; İslam Aleminin Kurban Bayramının Millete ve insanlığa hayır getirmesi dileğinde bulundu.