AK Parti Ankara Milletvekili Sayın Arife Polat Düzgün, Ayaş' da ziyaretlerde bulundu

9 Kasım 2021

Ayaş Belediye Başkanlığında, Belediye Başkanı Sn, Burhan Demirbaş ve Ak Parti İlçe Başkanı Sn, Sakin Gökmen ve Teşkilatı ile bir araya gelen Sn, Polat Düzgün, çeşitli konularda istişarelerde bulundu.

Yapımı devam eden Ayaş Gençlik Merkezini gezen Turan, çalışmalar konusunda yetkililerden bilgi aldık tan sonra Spor Salonu ve çim sahasının eksiliklerini de yerinde incelemelerde bulundu .

Ak Parti Ankara Milletvekili Sn, Arife Polat Düzgün , Belediye Başkanı Sn, Burhan Demirbaş İlçe Başkanı Sn, Sakin Gökmen ve Teşkilatı Ankara İl Başkan Yardımcısı Sn, Cem Küçükgüzel ile birlikte , Ayaş esnafı ve Cuma pazarını gezerek vatandaşların istek talep ve sorunları yerinde dinlediler.

Şehit Mehmet Çifçi hastanesinde Başhekim ve hastaları ziyaret eden milletvekili Arife Polat Düzgün, Muhtarlar Derneğinde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.