Ak parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan ve Tarım Orman İl Müdürü Bülent Korkmaz Ayaş İlçesinde İncelemelerde Bulundular

20 Nisan 2021

Belediye Başkanı  Burhan DEMİRBAŞ ve Ak Parti Ayaş İlçe Başkanımız  Sakin Gökmeni makamlarında ziyaret eden Erdoğan ve Korkmaz   Ayaş’ta yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulundular.

Tarım arazilerini ve mera yerlerini gezen heyet  üreticilerin isteklerini ve şikayetlerini yerinde dinlediler.

Balçiçek mevkiinde atıl durumda olan kurutma fabrikasında yapılması planlanan ve bölgeye  hitap edecek olan modern mezbahana tesisi için incelemeler de bulunduktan sonra Ayaş pastırmasının coğrafi işaretini almak için çalışmaların en kısa zamanda başlatılması ve sonuçlanması için destekleme sözünü verdiler.

İncelemeler de bulunan Milletvekili  Asunman Erdoğan ve Tarım Orman İl Müdürümüz Sayın Bülent Korkmaz ‘a Belediye Başkanı Burhan DEMİRBAŞ , Ak Parti İlçe Başkanı  Sakin Gökmen ve teşkilatı, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Pekaçar, Ziraat Odası Başkanı Erdinç Polatateş Ayaş Tarım Orman İlçe Müdürü Ahmet Okan Demirçi Muhtarları ve üreticiler eşlik ettiler.