“Yaşlı dostu kent : AYAŞ “

“Yaşlı dostu kent : AYAŞ “

9 Kasım 2021

Ayaş Kaymakamlığının düzenlediği Gerontoloğ Dr. Kemal Aydın ‘ın konuşmacı olarak katıldığı “YAŞLI DOSTU KENT AYAŞ “ projesinin tanıtım toplantısı Prestij Termal Otelde yapıldı.

Gerontoloğ Dr. Kemal Aydın” Proje Tarihi ve Doğal güzellikleri olan Ayaş’ın gelişmeler doğrultusunda Yaşlı Dostu kent olma potansiyelin bulunduğunu ve bunun için gerekli müdahale, organizasyon ve önlemlerin yerine getirilmesi ile ilgilidir. “Yaşlı Dostu Kent Projesi” adından da anlaşılacağı üzere çok kapsamlı, birçok konu ve olguyu içinde barındırabilecek, tüm toplumsal ve kentsel dinamikleri hesaba katacak, onların içinde yer alacak ve toplumun kendisinden ayırt edilemez toplumsal bir projedir. Ayaş İlçesi de bu proje için mükemmel bir yerdir. “dedi.

Toplantıya, Ayaş Kaymakamı Arif Karaman Belediye Başkanı Burhan Demirbaş, Belediye Meclis Üyelerimiz, Kurum Amirleri ,Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri,Mahalle Muhtarlarımız, Bürokratlar katıldılar.