Ayaş’ta Arpa dağıtımı Programı düzenlendi

Geri

Ayaş’ta Arpa dağıtımı Programı düzenlendi

5 Kasım 2021

Tarım Arazilerini kullanımı etkileştirmek projesi kapsamında Ayaş İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün önünde,Çiftçilere  arpa dağıtım programı düzenlendi.

Tarım ve orman Bakanlığı Bitkisel Üretimi Genel Müdürlüğü tarafından, Tarım Arazilerini kullanımı etkileştirmek projesi kapsamında Ayaş İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün önünde çiftçilere arpa dağıtım programı düzenlendi.

 

129 Çiftçiye toplamda 105 Ton Arpa tohumu desteği verildi. Çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği arpa tohumu desteği sayesinde Ayaş genelinde 4.800 dekar alan arpa tohumuyla buluşacak.

Burhan Demirbaş: Bol Kazançları Olur inşallah

 Devletimiz her zaman çiftçilerimizin yanında yer almıştır diyen Belediye Başkanı Burhan Demirbaş “Doluda kuraklıkta ve afetlerde varlığını hissettirmiştir. Bugün de çiftçilerimize ücretsiz arpa desteği veriyor. Tarım Arazilerini kullanımı etkileştirmek projesi ile çiftçilerimize ücretsiz destek amacı ile verilen  Çuval çuval   arpa tohumları , Ayaş’ımızın  topraklarında verimli bir ürün haline dönüşerek çiftçilerimizin yüzünü güldürür, bol kazançları olur inşallah “dedi.

Topraklarımız bereketleniyor

 Ak Parti Ayaş İlçe Başkanı Sakin Gökmen :””Devletimiz tarımsal potansiyelini ayağa kaldıracak önemli yatırımları ve projeleri hizmete sunmaya devam ediyor. Destekler  Ayaş’ ımızın bereketli topraklarını bereketlendiriyor. Devletimiz, topraklarımızın ülke ekonomisine daha fazla katkı sunmasının önünü açmak ve çiftçilerimize daha fazla destek olabilmek için önemli yatırımlarda bulundu, bulunmamada devam ediyor. Son dönemlerde dünya genelindeki iklim değişiklikleri ve değişen hava şartlarından olumsuz etkilenen tarımsal alanlarımızı yeniden güçlendirmek, bereketli topraklarımızı yeniden canlandırmak, çiftçilerimize yeni imkânlar sunmak adına devletimiz çiftçilerimize destek veriyor. Devletimizden Allah razı olsun.”dedi.

Programa Ayaş Kaymakamı Sn, Arif Karaman, Belediye Başkanımız Sn, Burhan Demirbaş, Ak Pati İlçe Başkanı Sn, Sakin Gökmen, Ak Parti Belediye Meclis Üyemiz Sn, Sadık Yavuz, Ziraat Odası Başkanı Sn, Erdinç Polatateş, Ayaş Tarım ve Orman Müdürü Sn, Ahmet Okan Demirçi,Bitkisel Üretim Şube Müdürü Sn, Ömer Arslan ve Çiftçilerimiz katıldı.