12 Mayıs 2024
ÇANILLI MAHALLEMİZDE HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
Ayaş'ın Çanıllı Mahallemizde gerçekleştirilen 5. Geleneksel Hıdırellez Şenliği, Çanıllı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edildi.
Yağmur altında yapılan bu renkli etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Şenlikte herkes doyasıya eğlendi, çeşitli etkinlikler düzenlendi ve çekilişler yapıldı.
Ayrıca, katılımcılara kavurma pilav dağıtılarak birlik ve dayanışma duyguları pekiştirildi. Dernek başkanı Sayın Mustafa Ülkü şunları söyledi: "Bu yıl 5'inci kez gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden biridir. Gelecek yıllarda da bu güzel geleneği sürdürmeyi ve dayanışmamızı pekiştirmeyi diliyoruz." dedi.
Ayaş'ın Çanıllı köyünde düzenlenen 5. Geleneksel Hıdırellez Şenliği'ne, Belediye Başkanımız Sayın İzzet Demircioğlu, CHP İlçe Başkanı Sayın Bekir Şen, Belediye Meclis Üyelerimiz , mahalle sakinlerimiz ve Ayaş Protokolü katıldı.