BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN İZZET DEMİRCİOĞLU’nun “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ “MESAJI

1 Mayıs 2024
Değerli Hemşehrilerim,
Bugün, 1 Mayıs, emeğin ve dayanışmanın anlamını bir kez daha hatırlattığı özel bir gündür. Bu vesileyle, sizlerle birlikte olmaktan ve birlikte çalışmanın, dayanışmanın ve adaletin önemini vurgulamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.
Her birinizin emeği, şehrimizin ve toplumumuzun temel taşlarından biridir. Sizlerin katkılarıyla, şehrimiz daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline geliyor.Belediye olarak, emeği geçen herkesin hak ettiği değeri görmesi ve adil çalışma koşullarına sahip olması için çaba göstermeye devam edeceğiz.
Bugünü sadece emek ve dayanışma gününü kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda birbirimize destek olmaya, dayanışma içinde olmaya ve geleceğe umutla bakmaya devam etme çağrısında bulunuyorum. Karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma, toplumumuzu daha güçlü kılar ve zorlukların üstesinden gelmemizi sağlar. Birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha güzel yarınlara ulaşacağız.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlarken, sizlere ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir gelecek diliyorum.
Saygılarımla,
İzzet DEMİRCİOĞLU