BAŞKANIMIZIN ANNELER GÜNÜ ZİYARETLERİ

BAŞKANIMIZIN ANNELER GÜNÜ ZİYARETLERİ

11 Mayıs 2024

Ayaş'ın sembol isimlerinden biri olan Fatma Yenge, ilçenin değerli bir parçasıdır.
Ayaşlılar için sadece bir yenge değil, aynı zamanda Fatma ablası, Fatma Anası olarak da bilinen Fatma Ebe, genç yaş da (27) eşini kaybettikten sonra esnaflığa başlamış , tam 50 yıl boyunca Ayaş Çarşı merkezinde bulunan gazete bayi-büfesinde emek vermiştir.
Sabahın erken saatlerinden akşamın geç vakitlerine kadar düzenli bir şekilde çalışarak, ilçeye hizmet etmiştir. Yazın akşam 10'a kadar, kışın ise akşam 8'e kadar kesintisiz olarak esnaflık yapmıştır. Toplumun gönlünde taht kuran Fatma Ana, Ayaşlılar için unutulmaz bir isimdir.
Başkanımız Sayın İzzet Demircioğlu da Anneler Günü'nde onu unutmadı, elinde çiçeklerle evinde onu ziyaret etti.
Diğer bir isim ise çocukluğunu geçirdiği mahallede kapı komşusu olan Nurhan Yengemizi evinde Başkanımız Sayın İzzet Demircioğlu ziyaret etti. Geçmişteki anılar canlandı ve duygusal anlar yaşandı.
Anneler Günü ziyaretlerinde Başkanımıza eşlik eden E.T.A Mahallesi Muhtarımız Sayın Şükrü Pektaş'a teşekkür ederiz. Fatma Kurnaz yengemize ve Nurhan Sapmaz Annemize sağlıklı, uzun ömürler dileriz.