4 Mayıs 2024
BAŞKAN DEMİRCİOĞLU'NUN TRAFİK HAFTASI İLE İLGİLİ MESAJI
Belediye Başkanımız Sayın İzzet Demircioğlu Trafik Haftası ile ilgili bir mesajı yayınladı
Başkanımız Demircioğlu "Hayatla Yarışılmaz" teması altında başlatılan kampanya, trafikte daha dikkatli olmamız gerektiğini hatırlatıyor. İş, market alışverişi, ekmek ihtiyacı veya zorunlu diğer sebepler için dışarı çıktığımızda gerek yaya, gerekse sürücü olarak trafik kurallarına uygun hareket edelim.
Kurallara uyarak, hem kendi can güvenliğimizi, hem de başkalarının güvenliğini tehlikeye atmayalım. Gelecek nesillere daha güvenli bir trafik ortamı bırakmak için hep birlikte çalışalım.
Unutmayalım ki, hayatla yarışmak yerine, hayatı birlikte yaşamalıyız.
Trafik Haftası'nın tüm hemşehrilerimize güvenli ve bilinçli bir sürüş dönemi getirmesini diliyorum." dedi.
Saygılarımla,
İzzet Demircioğlu / Belediye Başkanı
Bir ‎6 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎HAYATLA YARIŞILMAZ 10T مب‎'‎‎ görseli olabilir