Oltan'lı Hayırsever Kendi Mahallesine Camii Yaptırdı

Oltan' lı İş adamı hayırsever Vahdettin Özbulut doğup büyüdüğü,  kendi mahallesi olan   Oltan Mahallesine yaptırdığı cami törenle ibadete açıldı.

Açılışa, Ayaş Kaymakamı Ahmet Başbaydar,Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan,Belediye Başkan yardımcısı Hikmet Gezer,Belediye meclis Üyeleri Köy ve mahalle muhtarları,oda başkanları ,daire amirleri,iş adamları ve yüzlerce  vatandaş katıldı.

Hayırsever Vahdettin Özbulut  Oltan mahallesinde ana yolun kenarında  kendi arazisi üzerine yaptırdığı  büyük ve modern caminin açılış etkinliği Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Caminin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Bülent Taşan camilerin müminleri bir araya getiren, kaynaşmalarını sağlayan ve aynı çatı altında nefes alıp vermelerini sağlayan mekanlar olduğunu söyleyerek, köye cami kazandıran hayırsever işadamına teşekkür etti.

. Namazın ardından açılış törenine katılanlara hayırsever vatandaş Vahdettin Özbulut tarafından yemek ikram edildi. Özbulut:" Allah kısmet etti camimizi 2 senede tamamladım.Mahallemizin camiye ihtiyacı vardı.Caminin zemin katı Kur'an kursu 1. katının erkeklere 2. katının da kadınlara hizmet verecek biçimde yaptırdım.Modern tuvaletleri ve abdest alma yerleri vardır.Camii yapılırken engelli kardeşlerimizi de unutmadım.Mahallemize hayırlı uğurlu olsun."dedi.