KARADERE BAĞLARINDA , "ERLER KONAĞI " AÇILDI

KARADERE BAĞLARINDA ,
İlçemizde geçmiş yıllarda iki dönem Ayaş Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Çelebi ER ; Karadere Bağlarında Rahmetli Dedesinden kalan 1925 yılında yapılan konağı tarihi kimliğine dokunulmadan restore ederek dinlenme ve konaklama tesisi olarak hizmete açtı. Karadare Bağlarında bir ilk olan tesis yaz,kış açık olacak olup günübirlik gelen konuklarını da ağırlayacak. Ayaşımızda bir ilk olan dinlenme tesisi gelen konuklarına doğa ve tarihin buluştuğu bol oksijenli eşsiz bir manzara sunmakta.ERLER KONAĞI açılışına; AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat CEYLAN, Ayaş Kaymakamı Ahmet BAŞBAYDAR, Ayaş Belediye Başkan V. Burhan DEMİRBAŞ , Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz ELVEREN ve Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Ayaş İlçe Başkanı Mustafa PEKOL ve İlçe Yönetimi, Ayaş Esnaf ve San.Kredi ve Kefalet Koop. Bşk. Arif Zeka TEKGÜNDÜZ, Ayaş Ankaralılar Derneği Şube Bşk.Hakan DENİZ,Ayaş Vakfı Bşk. Müşteba YERTUTAN ve yönetimi, mahalle muhtarlarımız ve Ayaş eşrafı katıldı. İlçemiz turizmine ve istihdamına katkı sağlayacak olan tesis için Saygıdeğer Mehmet Çelebi ER ve Ailesine emeklerinden dolayı teşekkür eder, Hayırlı ve bereketli kazançlar dileriz.