KAMUOYUNA DUYURULUR

30 Mart 2014 seçimlerinden sonra Ayaş'ta bazı alışkanlıkları değiştireceğimizi vaad ederek göreve geldik. Ayaş değişmeye başladıkça yıllarca Ayaş’ı yerinde saydıranlar bundan rahatsızlık duymaya başladılar.

Ne yazık ki bu değişimi engelleyemeyeceğini görenler, Türkiye'de yapılan 17-25 Aralık Operasyonları gibi “Deniz Ötesi” bir algı operasyonu da Ayaş’ta yaşanır oldu.

Gelişmeler tersine dönmeye başlayıp Ayaş’ın genişlemesini engellemeyeceklerini fark edenler,  “çamur at izi kalsın” yöntemine sık sık başvurmaya başladılar. Önce kadın-kız meselesinden ve Teşkilat sıkıntısı iddialarından istenilen sonucu alamayanlar şimdi de bizi bu yönden çok iyi tanıyan Ayaşlıları kandırma yoluna gitmekte türlü engellemelerle Ayaş’ın yerinde saymasını hedef haline getirmektedirler.

Ne yaptılar, önce Belediyemizin imarlı arsasını mezarlık yeri diye lanse etmeye çalıştılar ve Savcılığa verdiler.  Yetmedi İdare Mahkemesine verdiler. İdare Mahkemesine verilen dilekçe WEB sitemizde yorumsuz yayımlanmış olup, bu itirafları ile neyi hedefledikleri gün gibi ortaya çıkmıştır. Şahsımı suçlayacak zerre miktar bir husus bulunmazken, geçmiş dönemde buradaki ağaçlar kesilirken sesleri çıkmazken, şimdi neyin hesabını görüyorlar Takdir halkımızındır.

Her yaptığımız iş maalesef bir avuç insan tarafından şikâyet konusu yapılmaktadır. Bu şikayeti yapanlar neden hep camilerimizi, kuran kurslarımızı, okuma salonlarımızı hedef alıyorlar. Bir camimizin yanı başında içki satılırken bu kişiler nerdeydi. İçki satışına göz yumsaydık, aynı şikâyeti yaparlar mıydı?

Şimdi bir kısım basını da kullanarak yeniden algı operasyonlarına devam etmişlerdir. Burada ki amaçları da Belediye Başkanını ne kadar yıpratsak kardır mantığı ile hareket ediyorlar.

Gazetelerde çıkarttıkları iddialardan Birincisi;

Belediye Bütçesini 5 Milyon (Eski Parayla 5 Trilyon) zarara uğratmışım.

Bunlar Ayaş’ı bu kadar tanıyorlar.  Zira 2014 Bütçemiz 6 Milyon, 2015 Yılı Bütçemiz 12 Milyon (Bununda 1,316 Milyonu yapım işine ayrılmış). Habere göre 5 Milyon usulsüzlük yapmışız. Yani bütçenin bir önceki yıl tamamı, bu yıl yarısı usulsüz harcandıysa, personelin maaşı nasıl ödendi? Sürekli şikayet ettiğiniz yatırımlar nasıl yapıldı?

Ama şunu da bilmiyorlar ki, biz sadece Merkeze değil Köylere de hizmet götürüyoruz. Ama halktan kopuk insanlar  buralara adım atmadıkları gibi bu hizmetleri de çekemiyorlar. Ayaşlı hemşerilerim her şeyi gayet iyi görüyor ve biliyorlar….

İkinci İddia ise Devleti zarara uğratmak;

Bu müfteriler ve içerideki işbirlikçileri en rutin işleri dahi çarpıtmayı iyi biliyorlar. Milli Emlak bir yeri satarken sadece Belediyelere değil kendi Kıymet Takdir Komisyonu birçok kurumdan fiyat araştırması yapar ve arsasını öyle satar. Bizden de Emlak Vergisine esas değeri öğrenir. Takdir Komisyonunun belirlediği rayiç bedel üzerinde bir ücret belirleme yetkisi bulunmamasına rağmen böyle bir çarpıtma ancak iftiracıların ve yalancıların başarısı olabilir. Belirlenen rayiç bedelin altında veya üstünde bir bedel belirlemenin suç olduğunu halkımız gayet iyi bilmektedir, ama iftiracılar bunu görmezden gelebilecek kadar gözleri göremez olmuştur.

Devleti tanıyan ve Belediyecilik yapan ve belediyeyle işi olan her vatandaş bilir(?) Ama bunların hizmetten ve devlet yönetiminden nasibini almamışlar ki bunları bilmiyorlar. Yasal olan bir işi gayrı yasal göstermek en hafif tabiri ile yüzsüzlüğün son noktasıdır.

Saygıdeğer halkım ve Ayaşlı hemşerilerim bu iftira ve yalanlara yeri geldiğinde gerekli dersi vereceklerdir.

Tüm Ayaşlı hemşehrilerim, bu kişileri artık siz de iyi tanıyın ve Ayaş’ımıza sahip çıkın.

Saygılarımla…