Belediyemizce İftar Öncesi Sıcak Yemek Dağıtılıyor.

Ayaş Belediye Başkanlığı, geçen yıl olduğu gibi bu yılda da Ramazan ayı başından itibaren ihtiyaç sahipleri vatandaşlara “Evde İftar Hizmetine” devam ediyor.

Evde iftar hizmeti ile birlikte ilçemizde bulunan ve temel ihtiyaçlarını karşılayamayan, muhtaç, kimsesiz, engelli, yaşlı kişiler, evde yemek yapamayacak durumdaki vatandaşlara Belediyemizce iftar yemeği dağıtılıyor.

Belediye Başkanı Bülent Taşan verilen hizmet ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ramazan ayı rahmet, merhamet, bereket ve yardımlaşma ayıdır.Ramazan ayı çerçevesinde ilçemizde yapılabilecek en önemli hizmetlerden biri yaşlı, kendi ihtiyaçlarını karşılama zorluğu çeken insanlarımıza yardım eli uzatmaktır. Ayaş Belediyesi bu ihtiyacı görerek Ramazan ayının ruhuna uygun olarak, 2 yıldır yaşlı ve ihtiyaçlarını karşılama zorluğu çeken kişi ve ailelere iftar ve sahur için 3 çeşit sıcak yemek ile meyve ve tatlı dağıtımı yapmaktadır. Öncelikle ilçe genelindeki bu kişi ve aileler mahalle muhtarlarımız aracılığı ile tespit ettirilmiş olup, belediye personelince hijyenik şartlarda pişirilen yemekler, belediyemiz araçları ile evlere iftar öncesi sıcak bir şekilde servis edilmektedir” dedi.