Belediye Başkanımız Bülent Taşan' dan öğrencilere

Belediye Başkanımız Bülent Taşan yayınladığı mesajla karne heyecanı yaşayacak öğrencileri tebrik etti.

Başkan Taşan, mesajında şunlara yer verdi: “Sevgili öğrenciler, 2015-2016 eğitim-öğretim yılını bugün alacağınız karnelerle tamamlıyorsunuz. Uzun bir eğitim maratonunun ardından en büyük hakkınız olan tatili sonuna kadar hak ettiğinizi bilmenizi isterim. 2015-2016 eğitim-öğretim yılını tamamlarken, öncelikle anaokulundan üniversiteye kadar tüm kademelerde eğitim gören siz değerli öğrencilerimizi kutluyorum.

"Çocuklarımızın, evlatlarını okutmak için seferber olan anne babalarının, saygıdeğer öğretmenlerimizin emeği, karnelerle taçlandırıldı. Ancak şu unutulmamalıdır ki; karnelerde yer alan notlar tek başına bir başarı ölçüsü değildir. Ve unutmamak gerekir ki; karnenin sorumlusu hiçbir zaman tek başına çocuklarımız değildir.

Sizlerle birlikte karne heyecanını yaşadığımız bugünde, notlarınız ne olursa olsun; umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum.

Bu duygularla yaz tatilini sağlıklı, huzurlu ve verimli bir şekilde geçirmenizi ümit ediyorum. Aynı zamanda ülkesini, milletini, bayrağını, tarihini seven birer insan olarak yetişmenizde en büyük fedakarlığı gösteren ailelerinize ve öğretmenlerinize sevgilerimi sunarak, sizlere mutluluk ve huzur dolu bir tatil diliyorum.”

Saygılarımla

Bülent Taşan / Belediye başkanı