Ayaş'ta TOKİ Konutları Sahipleri Buldu

Ayaş Belediyesi, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İşbirliği ile yaptırılan konutlar hak sahiplerini buldu.

Ayaş Halk Eğitim Merkezinde noter huzurunda çekilişe Toki Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ayaş Belediyesi,Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İş Birliği İle 88 (2+1) Konut,66 (3+1) Konut toplamda 154 Konut 4 Blok,içinde 300 kişilik camii ve şadırvanı,Çocuk oyun parkı ve sosyal tesisi ile Hacırecep mahallesi Böğürtlen Mevkii de yapımı tamamlandı.Çekilişe erken saatlerde katılan vatandaşlar heyecanla kura çekimini bekledi.

Belediye Başkanı Bülent Taşan kura çekiminden önce gazetecilere yaptığı açıklamada " Bizler hizmetlerimizde yapamazsınız cesaret ister denilenleri yapıyoruz.Gayretimiz ve heyecanımız Ayaşlı hemşerilerimizin rahatlığı Ayaş' ımızın güzelliğidir.Vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz.Ayaş'ımıza hayırlı uğurlu olsun."dedi.