Ayaş Belediyesi Muhtarları ve Dernek Başkanlarını Antalya ya Götürdü

Ayaş Belediyesi, ‘birlikte çalışma’ anlayışını pekiştirmek amacıyla ilçedeki muhtarları ve dernek başkanlarını  aileleri ile birlikte  Antalya  gezisi düzenledi.Otobüsle yapılan etkinliğe 50’ye yakın muhtar ve dernek başkanı katıldı.

Ayaşlı  muhtarlar ve dernek başkanlarıyla ile  uyum içersinde çalıştıklarına işaret eden Ayaş  Belediye Başkanı Bülent Taşan söz konusu organizasyonu kaynaşmayı, dayanışmayı artırmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gezi için Başkan Bülent Taşan şunları söyledi: Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece  aşamayacağımız engel,yenemeyeceğimiz güçlük,çözemeyeceğimiz hiçbir problem yoktur.Ailelerimizle birlikte düden şelalesi,kale içi,yat limanı gibi  Antalya'nın doğal güzelliklerini de  gezme imkanı bulduk.
     Bu gezilerin birlik ve beraberliğe katkı sağlayacağına da  vurgulayan Taşan “Gezi boyunca birçok güzelliği paylaştık. Bu da aramızdaki kardeşliğe, dostluğa ve sevgiye çok farklı bir boyut kazandırdı. Bu gezinin çalışmalarımıza olumlu yansımaları olacağına inanıyorum.Türkiye'mizin her köşesi bir cennet bahçesidir. Gerek muhtarlarımız ve  dernek başkanlarımız olsun gerekse  halkımızla olsun sosyal ve kültürel etkinliklerimize devam edeceğiz. ” diye konuştu.

Ortabereket mahallesi Muhtarı Murat Kılınç  bir belediye başkanının, muhtarları ve dernek başkanlarını geziye götürmesine ilk kez tanık olduk.Ayaş Belediyesi çalışmasında olduğu gibi sosyal faaliyetlerde de ilklere imza atmaya devam ediyor. Antalya'nın tarihini ve  doğa güzelliklerini hep birlikte gezdik. Ailelerimiz le birlikte çıktımız 4 günlük gezide,dinlenme şansımızda oldu. Başkanımızla istişare toplantıları yaptık.Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunduk ve sorunlara birlikte çözüm aradık.Bu tür organizasyonların devamı  bizim birlik ve beraberliğimizi pekiştirir.Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz."dedi.